Polestar

Female Drivers Club x Polestar

Ny Polestar i Klassen

Det er med begejstring, at vi siger velkommen til Polestar i Female Drivers Club og på det Danske Elbil Marked. 

Nu skal det jo ikke være en stor salgstale for Polestar – men vi har bare ikke de helt store historier at fortælle endnu… Derfor har vi valgt at betragte Polestar fra en lidt anden vinkel og dykke ned i, hvad det betyder for et bilbrand at have så meget fokus på grøn omstilling og miljø. 


Polestar – Hvem er de?

Den nye Polestar i klassen er en udspringer fra Volvo. Ja nogen vil nok mene, at det er Volvo´s elektriske linje. Polestar er ikke enige, de er et enkeltstående nyt Bilbrand.

Nu har vi kigget Polestar nærmere efter i sømmene og kan faktisk godt forstå deres holdning. Det er nemlig lykkedes Polestar at tage alt det bedste fra Volvo og tilsætte ingrediensen Polestar, og frem er vokset et helt unikt Brand.

Der er nemlig en stor forskel på de bilmærker, som er født elektriske og de ældre Playere på banen. 

Polestar og den grønne omstilling

Polestar har gode intentioner og forstår fuldt ud at udleve visionerne som det nye elbilmærke. De bygger hele deres produktion og branding på bæredygtighed og grøn omstilling. 

De går forrest og gør op med den traditionelle bilindretning som læder, træ og krom. Det er ikke nok “bare” at være elektrisk, det er helt andre midler, der skal tages i brug, når vi taler den grønne omstilling. 

De anvender bæredygtige materialer, som PET Flasker, fiskenet fra verdenshavene, hørbaseret komposit og genanvendt korkvinyl, så bilproduktion og interiør i bilen har en effektiv og reduceret påvirkning af miljøet. Det er vi helt sikre på taler til den moderne og miljøbevidste forbruger – og helt ærligt, er vi ikke alle ved at være der?

Det er en god historie, Polestar fortæller –  de er et  bilbrand, hvor hele grundtanken er baseret på bæredygtighed, og de går linen ud – lad os lige lige understrege, at de mener hvert et ord, de siger! Polestar bliver produceret på det mest bæredygtige produktionsanlæg i Kina.


Polestar er Urban

Polestar er unik og ikke som alle de andre. I foråret 2022 åbnede de op for Polestar Space. Deres beliggenhed er urban, du finder ikke Polestar i bilbyerne, men når du går tur i indre København. De fanger kundernes nysgerrighed i en helt anden kontekst, folk er inde på shopping eller til frokost og hygge i København. De er blevet street, og folk kan  hurtigt kaste et blik på den nye Polestar, som ikke lige er til at overse, fordi det er den eneste bil, man støder på i butiksvinduerne. Det er en ny måde at tænke bilsalg på, som der helt sikkert vil blive åbnet meget mere op for i fremtiden.

Polestar Space

Det er minimalisme og strammere linjer, der sætter stilen for Polestars nye showroom. Du møder heller ikke en bilsælger i skjorte med logo på kraven, nix, personalet hos Polestar bærer en sort t-shirt eller en hoodie – de “walker the talk” og mener helt alvorligt, at de er street – den nye og trendy Polestar i klassen.

Du får heller ikke lagt kuglepennen på bordet – Polestar skal bestilles online og vil blive udleveret til kunden hos såkaldte ”Polestar partnere” – som er Volvo Forhandlere. Mon ikke den frække Polestar i klassen kunne finde på at udlevere bilen et helt andet sted end hos en bilforhandler? Det tror vi… 


5 Hurtige til Genete,
Head of Marketing –  Polestar Danmark

  • Hvad er en af de mest fantastiske oplevelser, du har haft med dine veninder?
  • Hvad skal Female Drivers Club og Polestar udrette sammen?
  • Sæt 3 ord på dig selv
  • Hvad er glæde for dig?
  • Hvilken velkomst vil du give vores medlemmer?

5 Hurtige til Marlene,
Head of PR & Communications at Polestar Danmark 

  • Hvad er en af de mest fantastiske oplevelser, du har haft med dine veninder?
  • Hvad skal Female Drivers Club og Polestar udrette sammen?
  • Sæt 3 ord på dig selv
  • Hvad er glæde for dig?
  • Hvilken velkomst vil du give vores medlemmer?
Benedicte Har du spørgsmål om biler?

Har du spørgsmål om Polestar til Benedicte?

Hvis du er medlem af Female Drivers Club, kan du altid spørge os om vores samarbejdspartnere. Vi vil altid gerne hjælpe vores medlemmer. 

Copyright © Female Drivers Club Alle rettigheder forbeholdes