• Forside
  • artikel
  • Benedicte Engel har vundet KV’s Inspirationspris 2021
Benedicte vinder KV's inspirationspris

Benedicte Engel har vundet KV’s Inspirationspris 2021

Den uddeles til en modig og visionær kvinde – Stifteren bag Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Benedicte vinder Kvindelige virksomhedsejeres inspirationspris 2021

Kvindelige Virksomhedsejers Inspirationspris

Inspirationsprisen har været uddelt hvert år siden 1998, den gives til en visionær og modig kvinde, som driver sin egen virksomhed. Hun skal være et forbillede for andre virksomhedsejere og hendes forretning skal drives som en bæredygtig forretning.

Men der er flere krav forbundet til den fine pris, det kræver en nytænkende og dynamisk kvinde ved roret i virksomheden og det er Benedicte Engel. Samtidig med at hun driver Kvindernes Bilmagasin, slår hun nemlig snart dørene op for Female Drivers Club i samarbejde med nogle af Danmarks ypperligste bilimportører og andre aktører.

“Efter nu tre-fire års hårdt arbejde, er det en anerkendelse, jeg er rigtig glad for, den bekræfter mig i, at det er det hele værd i forhold til de kræfter, som jeg lægger i arbejdet“ Siger Benedicte

Læs mere om Female Drivers ClubBook Benedicte til et foredrag

Kvindelige bilkøbere

Benedicte blev nomineret fordi, hun i flere år har kæmpet for de kvindelige bilkøbere, hun har selv arbejdet i bilbranchen, så hun forstår det komplekse bilmarked. Og dét var dér, det hele startede… Det er ret paradoksalt, fordi hun oplevede et bilunivers primært for mænd, men så selvforståelsen hos kvindelige bilkøbere, som ikke fik eller tog den plads, de burde, for de har både økonomi og interesse i at være lige så godt kørende som mænd.

Hun satte sig for, at kvinder skulle have mulighed for at dyrke deres passion, få viden om biler set fra en anden vinkel, læse om biltests skrevet om og til kvinder, åbne hele biluniverset op for kvinder. Kvindernes Bilmagasin blev en realitet. 

Female Drivers Club

En anerkendelse som falder helt i tråd med den nye virksomhed, som Benedicte nu starter op. 

”Vi åbner op for et upolitisk kvindeligt netværk, med tilbud om kompetenceudviklende foredrag om diversitet, grøn omstilling og bæredygtighed som omdrejningspunkt. Det bliver en helt unik netværksgruppe pakket ind i et spændende oplevelsesunivers med luksusbiler, networking og livsstilsprodukter. “Jeg glæder mig vanvittigt meget til, at vi kan løfte sløret for hele det store arbejde, vi har lagt i Female Drivers Club – det er nemlig en klub helt efter mit hjerte, som vi åbner op for” Smiler Benedicte

Hvad er det, som gør Female Drivers Club helt speciel?

”Det er et netværk, som ikke er set før, fordi vi tager helt aktuelle emner, som diversitet, bæredygtighed og grøn omstilling op, men vi kombinerer det med unikke oplevelser, vi åbner op for et helt bilunivers, ikke kun alle de smukke biler, men også hele den viden om eksempelvis grøn omstilling, der findes i bilbranchen”.

Fortæller Benedicte

Flere aktører

Dialogen er også indledt med andre interessante samarbejdspartnere, som ikke nødvendigvis har noget med bilbranchen at gøre, men aktører som gør en forskel, når vi taler grøn omstilling, bæredygtighed eller diversitet. Så Female Drivers Club får samarbejdspartnere, som har hele paletten. 

”Vi skal høre om bæredygtige opstartsvirksomheder, vi skal opleve fantastiske foredragsholdere, vi skal køre glatbanekørsel, vi skal kigge på lækre produkter, vi kommer hjem med lækre goodiebags. Vi skal til helt unikke bilevents. Det bliver et helt skræddersyet netværks-koncept, som jeg glæder mig meget til at præsentere”

Fortæller en gestikulerende Benedicte

” Man kan nogle gange godt føle sig lidt alene som virksomhedsejer, så er det rart at have nogle andre at sparre med og når det er et netværk med kvinder, så giver det en lidt anden synergi og oplevelse af, at man holder sammen. Det er guld værd!”  Fortæller Benedicte

Benedicte Engel var indstillet til prisen i fornemt selskab med Anna Hassing-Kjær, der har webshoppen Made by Mama og Emilia van Hauen for hendes podcast Ustyrlige kvinder.

Udover anerkendelsen får Benedicte Engel også et års medlemsskab af foreningen Kvindelige Virksomhedsejere, det er et netværk, hun glæder sig til at bruge.

“Jeg er selvfølgelig også sikker på, at der vil være en del af deres medlemmer, som også får lyst til at være medlem i Female Drivers Club” Smiler Benedicte – Bliv medlem her

Copyright © Female Drivers Club Alle rettigheder forbeholdes