Den Grønne Omstilling

Fremtidens emne

Elbil – Den Grønne Omstilling er der allerede

ELBIL – JA – NEJ – VED IKKE

Den Grønne Omstilling er kommet indenfor mobilitet og elbilerne kører allerede i bybilledet. Men er du i tvivl om, du skal have en elbil? Det kan vi godt forstå, der er mange spørgsmål, som rejser sig, når man skal have en ny bil – især når du skal skifte fra brændstof til el.

Vi kommer til at sætte den grønne omstilling og elbilen på dagsordnen, vi har adgang til eksperter og vi brænder for, at mange flere kvinder skal kunne træffe den rigtige beslutning om, de vil køre elbil.

Vi håber, du vil følge med. 


Os og Kloden

Den grønne omstilling er en hjørnesten hos Female Drivers Club

Den grønne omstilling har formålet at afværge, begrænse eller udskyde følgerne af den globale opvarmning og det drejer sig hovedsageligt om at nedbringe den menneskeskabte udledning af drivhusgasser.

Vi kommer ikke til at pådutte dig en holdning, men vi kommer til at fylde en masse viden om dette emne ind i din bevidsthed, så du udfra din nye viden kan træffe de beslutninger, du synes er de rigtige. 

Vi stiller derfor spørgsmålene: “Hvad kan vi selv gøre? Hvad gør andre? Hvad bringer fremtiden?” Og håber, at vi sammen kan få svar på de mange spørgsmål, så vi i fællesskab kan gøre en forskel.


Billede for at sammenligne mennesket og planeten for den grønne omstilling. Stor plante og et øje kigger ud.

Hvad kan vi selv gøre?

Vi stiller derfor spørgsmålene: “Hvad kan vi selv gøre? Hvad bringer fremtiden? Hvad kræver det at købe en elbil? Hvilke produkter kan jeg have i min husholdning? Hvad gør andre?” For at støtte op omkring den Grønne Omstilling.

 Vi skal have svar på alle vores spørgsmål. Derfor vil vi interviewe eksperter og arrangere foredrag, for at blive klogere på, hvad vi alle kan gøre i vores travle hverdag, så vi i fællesskab kan gøre en forskel.


Den Grønne Omstilling

Verdenen er under evig forandring, russisk gas og den forfærdelige krig i Ukraine har gjort, at de mål og strategier, der er blevet lagt, har ændret sig.  Vi står overfor en ny verdensorden med nye politiske globale beslutninger. 

Derfor er det endnu mere vigtigt, at vi bevarer overblikket og forstår, hvad det kræves at være en del af de globale forandringer, vi står overfor for. 

Copyright © Female Drivers Club Alle rettigheder forbeholdes