Online Netværk – Female Drivers Talk

Live & Konkrete Råd & Spørgsmål

Online Netværk

Som medlem bliver du medlem af vores Online Netværk, hvor du kan følge med i vores Drivers Talk.

Drivers Talk er streamede videoer i vores lukkede Facebook gruppe, hvor du får konkrete råd af kompetente personer i alt fra sundhed, motivation, vaneændringer, skønhed, management, biler og mange flere emner.

Vores Drivers Talk kan bliver sendt live og de kan tilgås af vores medlemmer til enhver tid. 


Drivers Talk

Live Drivers Talk

Når Drivers Talk er live kan du stille spørgsmål undervejs i kommentarsporet som Benedicte og vores Ekspert svarer på. Videoen vil efter eventet blive uploadet i vores lukkede Facebook gruppe, så du kan se eller gense den på et senere tidspunkt. 

Optagede Drivers Talk

Er en Drivers Talk optaget, samler vi spørgsmål ind inden vi optager, så vi stadigvæk får jeres input med til vores Drivers Talk. 

Videoen

Videoen vil efter eventet blive uploadet i vores lukkede Facebook gruppe, så du kan se eller gense den på et senere tidspunkt. 

Online livestreaming på en masterclass i yoga

Hvilke temaer taler vi om?

Den Grønne Omstilling og Diversitet ligger os meget på sinde – så det emne, kommer vi til at tale meget om.

Vores personlige udvikling, Biler, Sundhed, Spiritualitet, Coaching – der kommer mange spændende emner og vi glæder os til at dele dem med dig.  

Ønsker du at afholde din egen Drivers Talk?

Vi har allerede fået forespørgsler fra interesserede, som ønsker at afholde Drivers Talk for medlemmerne i klubben. Det er vi meget beærede over, og vi er altid på udkig efter den næste spændende Drivers Talk. 

Har du nogen ønsker til en Drivers Talk?

Har du nogle ønsker til emner, vi skal tage op? Eller måske kender du den mest spændende ekspert, så skriv til os, vi vil rigtig gerne inspireres af dig. Der er ikke noget bedre end at vidensdele med hinanden. 

Copyright © Female Drivers Club Alle rettigheder forbeholdes