Online Netværk

Respekt & Debat

Oline Netværk Female Drivers Club

I vores online netværk er omdrejningspunktet fællesskabet og relationen til hinanden. Du kan sparre og stille alle de spørgsmål, som du ikke selv kender svaret på. Der vil være et helt netværk af kvinder, som står klar til at deltage. Og husk der er ingen dumme spørgsmål, der er respekt og gode, konstruktive svar. 

I vores klub skal være plads til sårbarhed og autenticitet, derfor er det vigtigt, at du møder dig selv og andre med kærlighed.

Online lukket gruppe på Facebook

Vores lukkede online netværk er på facebook facebook logo

Hvor vi ugentlig tager forskellige emner op til debat, du kan se, hvilke events vi afholder. Gruppen bliver en grundlæggende del af Female Drivers Clubs community. Vi skal bruge hele det fællesskab, som vi skaber i klubben til at få mere viden, møde nye mennesker, debatere, få gode råd og være en del af et unikt netværk.

Vi drømmer om at vores lukkede netværk en dag bliver flyttet over på vores egen platform. Indtil det sker er Female Drivers Clubs online platform en lukket gruppe på Facebook.

Er du ikke på Facebook

Fortvivl ikke hvis du ikke bruger Facebook. Vi kan sagtens hjælpe dig med at oprette en profil, så du kan blive en del af det online netværk.

MasterClasses

Udover de forskellige emner vi tager op og debatterer hver uge, vil vi live-streame vores Masterclasses. Her kan du lytte og stille spørgsmål live, eller se den senere og deltage i efter-debatten. 

Computer på i Lukket Facebook gruppe hos Female Drivers Club med en kaffekop

Er Fysiske Events mere dig

Du kan selvfølgelig også vælge kun at deltage i vores fysiske events, vi sender løbende mails om nye arrangementer og du kan altid holde dig opdateret i vores eventkalender.

Copyright © Female Drivers Club Alle rettigheder forbeholdes