Unikke Biloplevelser

DRIVE-SAFE X TRACKDAYS X OFF-ROAD KØRSEL

Vi åbner et bilunivers for dig

Vi giver dig adgang til helt unikke muligheder, for at komme helt tæt på de mest spændende biler.

Du kan komme med ud og opleve en TRACK DAY eller deltage på en helt fantastisk OFF-ROAD kørsel. Du kan lære, hvordan du plejer din fine gamle klassiker hjemme garagen – eller lære at køre sikkert til vores Drive-Safe Events på glatbanen!

Biler & Benedicte

Vi har adgang til eksperter, som vil holde MasterClasses for os. Vi kan få rådgivning og prøveture med Fast Track til udvalgte bilforhandlere. Du kan være med på første parket, når de nye biltrends kommer sammen med Benedicte.

Vi skal tale om Grøn Omstilling og Elbiler. Hvis du har nogle ønsker eller spørgsmål, kan du som medlem skrive til Female Drivers Club og vi vil gøre alt for, at du alt at vide om biler, du ønsker.

En følelse du aldrig glemmer…

…og andre vil misunde. Du behøver ikke at vide noget om biler, for at være med på de her unikke oplevelser. Det handler nemlig slet ikke om viden, men om dén følelse du får. Og d

Du vil helt sikkert blive overrasket over, hvilken fantastisk følelse det giver når du får lov til, at få oplevelser i bilerne.