Unikke Biloplevelser

DRIVE-SAFE X TRACKDAYS X OFF-ROAD KØRSEL

Vi åbner et bilunivers for dig 

Vi giver dig adgang til helt unikke biloplevelser. Hvor du kommer helt tæt på, og kan opleve de mest spændende biler. 

Du kan komme med ud og opleve en TRACK DAY eller du deltage på en helt fantastisk OFF-ROAD kørsel. Du bestemmer helt selv.

Du kan lære, hvordan du plejer din fine gamle klassiker. Hvis du vil lære, hvordan du skal agere ved en katastrofeopbremsning eller vil have opfrisket kørsel i glat føre. Så tilmeld dig vores Drive-Safe Events på glatbanen!

Du er velkommen til at invitere din veninde, hvis hun også skal have en helt unik biloplevelse.


Biler & Benedicte

Vi har adgang til eksperter, som vil holde Drivers Talk for os. Vi kan få rådgivning, bliver inviterede til lanceringer. Vi altid hjælpe, hvis du har et spørgsmål omkring en bestemt bilmodel.

Du kan være med på første parket, når de nye biltrends kommer. Benedicte er ejer af Kvindernes Bilmagasin, hun har fingeren på pulsen, når det drejer sig om lanceringer og det sidste nye i bilbranchen.


Unikke Biloplelser og den Grønne Omstilling

Ja det kan godt forenes! Vi kan godt give dig de helt unikke biloplevelser samtidig med, at vi går foran, nå vi taler mobilitet og den Grønne Omstilling.

Elbilerne og Hybridbilerne er på gaden. Men der er stadigvæk mange fordomme, usikkerhed og sprøgsmål omkring den Grønne Omstilling, og skiftet fra benzin eller diesel til el. 

Hvis du har nogle ønsker eller spørgsmål, kan du som medlem skrive til Female Drivers Club. Vi vil gøre alt for, at du kan få alt at vide om de biler, du ønsker. 


Den helt unikke biloplevelse er en følelse du aldrig glemmer…

…og andre vil misunde. Du behøver ikke at vide noget om biler, for at være med på de her unikke oplevelser. Det handler nemlig slet ikke om viden, men om dén følelse du får. Og d

Du vil helt sikkert blive overrasket over, hvilken fantastisk følelse det giver når du får lov til, at få oplevelser i bilerne.

Copyright © Female Drivers Club Alle rettigheder forbeholdes