Events & Oplevelser

Til en speciel Female Drivers Club Pris

Du skal forkæles

Hvis du glæder dig til en noget eller husker tilbage på noget helt specielt, er det ofte forbundet med en unik oplevelse. Lige præcis dér hvor du er blevet overrasket, forkælet og underholdt. De oplevelser kan du få hos Female Drivers Club og du må gerne invitere din veninde med. Gode oplevelser skal nemlig deles med andre.

Benedicte engel som foredragsholder til et event hos Starmark

Oplevelserne er kun ét klik væk

Vi har allerede nu linet sjove og spændende oplevelser op for dig. Vil du opleve biler, vin eller være kreativ? Der er noget for enhver smag og der er mange flere i støbeskeen.

Alle oplevelserne står i eventkalenderen, hvor du kan læse meget mere om eventet og tilmelde dig

Husk du skal være medlem for at deltage. 

Forskellige slags Events

Vi har mange forskellige events, nogle er store – andre intime. Til nogle af oplevelserne har Female Drivers Club købt billetter til en hel speciel pris og andre events er arrangeret af Female Drivers Club.

Men alle events er nøje udvalgt samt planlagt og vi glæder os til at præsentere jer for vores forskellige oplevelser og møde jer allesammen på de forskellige events.

Du skal være medlem for at deltage på vores events, men du er altid velkommen til at tage en veninde med. 

Intim Events

Til Intim-events er der stærkt begrænsede pladser. Vi mødes i mindre grupper og har derfor mulighed for at tale med alle, der er med. Hér kan du f.eks. tage med til et event om vin- eller champagnesmagning med vores dygtige sommelier Natalie eller møde en spændende person til Mad og Mennesker. Du vælger helt selv. 

VIP Events

Til vores VIP-events, samles vi mange til et større event hos vores partnere. Et VIP-event vil holdes både i Jylland og på Sjælland og vil forekomme flere gange om året.

Copyright © Female Drivers Club Alle rettigheder forbeholdes