Viden en grundsten for udvikling

Vidensdeling & Inspiration

En af grundstene i klubben er viden

Vi skal dele viden

En af grundstene i klubben er viden. Inspiration, nysgerrighed og vidensdeling er essentielt for fællesskabet i klubben. Du kan både inspirere og få inspiration af andre kvinder og du kan få ny viden og inspiration fra vores speakers. 

Det gør, at vi får en forståelse af verden, kultur og folk omkring os, vi udvikler os selv og hinanden. Vi skal snakke sammen, være nysgerrige og stille en masse spørgsmål, for det  giver os en bedre forståelse og respekt for hinanden. Det tror vi på, udvikler os og gør, at vi skaber nye relationer.


Vi skaber nye lærerige relationer

I mange tilfælde kommer Benedictes og Fleurs viden og ny inspiration fra vores relationer: Veninder, bekendte, kollegaer eller netværk. Spørgsmål som “Har du læst? – Har du hørt? – Har du set? – Har du oplevet? – Hvad synes du? – Hvordan gør du?” Er allesammen med til, at vi vokser som mennesker og udvider vores horisont.

Vi tror på, at lytte til og dele viden samt erfaringer med hinanden, er med til at udvikle os som personer. Vi har mulighed for at få indblik i andres holdninger, meninger og livssyn ved debat og samtaler, vi får skabt nye lærerige relationer. Vi behøver ikke at være enige, men vi har fået forståelsen for, hvorfor vi har forskellige holdninger og det er essentielt.

Vil du vide mere?

Få viden indenfor sundhed, spiritualitet, mode, kunst, diversitet, seksualitet, familieliv, økonomi, grøn omstilling og investeringsmuligheder og meget mere.

Vi får besøg af spændende personer til vores Events og Female Driver Clubs Talk og du får konkrete råd og inspiration. 

Har du et specifikt emne, du vil vide mere om, så kan medlemmer altid forslå emner eller komme med bud på spændende foredragsholdere eller MasterClasses.

tavleboard om viden hvor der står "Difficult roads leads to beautiful destinations" har en grøn plante ved venstre side

Copyright © Female Drivers Club Alle rettigheder forbeholdes