Hér kan du læse vores filosofi og hvorfor Female Drivers Club bliver et stærkt Netværk for dig.

Vi er et nyt og stærkt netværk for kvinder – læs vores filosofi om, hvorfor vi er et stærkt netværk for kvinder. 

Vores Filosofi om Netværket

01

Netværk

Vi mennesker er skabt til fællesskab. Det giver glæde at være en del af noget større. Du og jeg er helt unikke, vi har forskellige alder, baggrund, uddannelse, familie, økonomi, tro, hobby eller job.  Men vi er allesammen kvinder og er nu en del af et helt unikt Netværk.

02

Nærvær

Vi skal være tilstede i nuet og være opmærksomme på hinanden i klubben. Vi skal være sammen, når vi har event. Vi skal dele synspunkter samt erfaringer og give hinanden opmærksomhed i vores online netværk. 

Ved at dyrke nærværet, dyrker vi også hinanden og skaber fællesskab, så vi får et stærkt sammenhold i Female Drivers Club. 

03

Viden

Viden er grundsten for vækst, du udvikler dig som menneske, når du får ny viden. Det nedbryder barrierer og bringer dig tættere på andre, uanset om det er privat eller faglig viden om en kultur, et emne, en hobby, et sprog, et fag, mennesker, verdenen, naturen eller kloden.

Good to know – Nice to know – Need to know.

Det bestemmer du selv, men husk i Female Drivers Club er der ikke nogen dumme spørgsmål – Spørg, Spørg, Spørg og vi vil hjælpe dig med at finde svarene.

04

Respekt

Der er ikke en rigtig eller forkert måde at være på. Der skal være plads til os allesammen, hvis du er i tvivl så spørg, vi skal blive klogere på hinanden. Lad os ikke dømme hinanden, eller ha’ en mening om, hvordan andre bør være kvinder. Respekt og nysgerrighed for hinanden er essentielt for, at vi sammen kan have et værdifyldt fællesskab. 

05

Oplevelser

Oplevelser er med til at bygge en fælles historie. Det skaber glæder og gode minder. Vi har dannet rammerne for dig og skal nok sørge for, at der komme mange sjove og spændende oplevelser. Det fællesskab og nærvær, som oplevelserne sammen giver os, er essensen og rammerne for Female Drivers Club.

Copyright © Female Drivers Club Alle rettigheder forbeholdes