Kvinderne Bag Female Drivers Club

Hvem er Fleur Bloch-Heby & Benedicte Engel?

Kvinderne bag Female Drivers Club

Hej – vi er kvinderne bag Female Drivers Club.

Vi er glade for, at du læser med på vores website omkring Female Drivers Club. 

Vi håber, du har lyst til at være med i vores netværksklub, hvor vi vil give dig:

Oplevelser, Empowerment, Nye Bekendtskaber, Selvudvikling, Netværk, Viden og Information 

Benedicte Har du spørgsmål om biler?

Benedicte Engel Christensen

Kvinde bag Female Drivers Club:

Jeg bor i Espergærde sammen med min kæreste Brian og vores to små piger, Isabella på 6 år og Olivia på 2 år. Vi er nok en typisk småbørnsfamilie med relativt stort søvnunderskud, vi ved nemlig aldrig, om vi får en hel nattesøvn, når vi går i seng. Der sniger sig også jævntligt en børnesygdom med hjem fra vuggestuen. 

Læs Mere

Stolte forældre

Det går vanvittigt stærkt med pigerne, der vokser og det samme gør kravene til mor og far. Indrømmet, jeg har til tider en tornado-følelse i hovedet, når jeg stjæler mig til 10 minutters alenetid på badeværelset.

Til gengæld er vi stolte forældre, og selvom det ind imellem giver lidt uenigheder om børneopdragelse, eller hvem der tager børnetjansen. Så giver det også en helt speciel og unik følelse af kærlighed og sammenhold – så’n “Se hvad vi har skabt sammen, Skat”-følelse, og dén holder vi fast i. 

Bilnørd

Jeg altid været Bilnørd med stort B og har flere års erfaring som bilsælger hos Mercedes-Benz. Jeg tror faktisk, at min entrepreneur-ship-gen allerede var vågnet dengang, 

Jeg er født med en mani, der gør, at jeg husker nummerplader. Når jeg ser en bil på gaden, bliver modellen hurtigt registreret, og så er nummerpladen det næste, jeg spotter for at se, om det er en bil, jeg kender, eller en bil jeg har solgt. Det er helt sikkert ikke noget tilfælde, at jeg i mange år har arbejdet i bilbranchen.

Jeg har solgt alt lige fra de små to-personers smart til familiebiler, økobiler, elbiler og firehjulstrækkere. Jeg har solgt biler til familien, til pensionisten, til den unge studerende, til erhvervsfolket – og så har jeg solgt biler til kvinder, som ikke har lagt skjul på, at de følte sig i gode hænder hos mig.

Kvindernes Bilmagasin

Siden jeg startede Kvindernes Bilmagasin, har jeg været så beriget med et hav af unikke oplevelser, som ikke kan købes for penge. Off-Road kørsel ved Tirsbæk Gods, Driving Experience på diverse racerbaner, donuts på en frossen sø i Nordsverige i en Rolls Royce CULLINAN, besøg på bilfabrikker, besøg på Designcentre med den aller første design-lerklump i hånden, crashtest-centre mm. Jeg har rejst land og rige rundt og besøgt mange internationale bilpræsentationer og bilmesser rundt omkring i Europa.

Altsammen oplevelser, som er med til, at jeg kniber mig selv i armen, og jeg er taknemmelig over, at jeg har haft mulighed for denne rejse, som jeg aldrig vil glemme og som gør, at jeg i dag kan leve af min passion.

Det handler om mennesker

Noget af det jeg har lært på min rejse er, at livet handler om mennesker. Jeg har lært utrolig mange spændende mennesker at kende undervejs. Jeg har lært, at det ofte ikke handler om det materielle, omgivelserne eller andet, men det handler om kemien og vigtigheden i at have de rigtige mennesker omkring sig.

Jeg har oplevet det magiske, der kan ske imellem mennesker, og jeg har set, hvad der kan opstå ved sammensætningen af de helt rigtige mennesker.

Jeg glæder mig over nu at kunne åbne min rygsæk efter alle disse år og dele ud af alle mine utallige, spændende oplevelser og erfaringer sammen med alle jer medlemmer i Female Drivers Club.

Portæt af Fleur Bloch-Heby fra Female Drivers Club

Fleur Bloch-Heby

Kvinde bag Female Drivers Club:

Jeg er gift med Thomas, vi har 2 børn… Ja, når jeg afslører deres alder, kan jeg jo ikke skjule, at vi kom lidt sent igang… Det har sine fordele og ulemper… Men da vi allesammen i familien er ret højlydte og ikke lægger skjul på vores meninger.  Rr dét også et familietema, vi har været igennem mange gange…

Læs Mere

Vores børn er klogere end os

Fiona er 15 år og går i 9. Klasse – det er en fantastisk spændende og frustrerende tid, hun går igennem. Det er en fryd at være med på hendes rejse. Selvom at alle informationer om hendes liv, skal jeg have af hendes veninder, for hun fortæller INGENTING. Jeg ved godt, at min datter er klogere end mig… Det har taget mig lidt tid at finde ind i dén rolle, jeg er jo stadigvæk forældre og det er mit ansvar. Det er stadigvæk Thomas og jeg, som bestemmer. Vi lægger lige nu lidt arm omkring, hvad vi bestemmer og hvad hun bestemmer… Behøver jeg at sige, at hun har allieret sig med sin far, så det kan godt være lidt op af bakke.

Carl-Ludvig er 12 år og går i 6. Klasse – jeg kan mærke, hvor meget der er sket i forhold til det at opdrage en dreng. Det er helt andre spilleregler end dengang, min bror og jeg blev opdraget. Heldigvis for det, men det har krævet et lidt andet mind-set. Gameren er også et helt nyt fænomen.. Ja, altså den har længe været der hjemme hos os, men det er jo også noget helt nyt og en stor del af min søns liv. Hvor Fiona klapper helt i, fortæller Carl-Ludvig alt. Tro mig der foregår mange mærkelige ting i en 12-årig drengehjerne – ja, nogen gange føles det jo også lidt som om, der slet ikke foregår noget… Og jeg skal hilse at sige: Ja, det er helt rigtigt, at børn holder os unge… 

En stor familie

Vi er så heldige, at mormor også bor under samme tag som os. Vi spiser sammen, vi vasker tøj sammen, børnene sover hos mormor, vi rejser sammen, vi griner og græder sammen og vi råber også lidt ind imellem. Vi er bare heldige, at vi har mulighed for at leve sammen på den måde.

Henning er også kommet til… Vi havde den store sorg at miste vores allerkæreste Bedstefar i 2020 – og ja, hans plads er så blevet indtaget af hunden Henning. Opkaldt efter Morfar, og det er en fryd og glæde for os allesammen. Jeg er lidt usikker på, hvad Bedstefar synes om, at Henning ligger på hans hovedpude… Det får jeg nok af vide, når vi mødes igen i Sjælebaren.

Min Karriere

Jeg startede i tidernes morgen som forsikringsuddannet indenfor Livsforsikring, så stak jeg af til Frankfurt i Tyskland og startede med at læse Kommunikation & Marketing – samtidig med at jeg fik et praktikantophold på Reklamebureauet Bates. Jeg forsatte hos Bates i Frankfurt, Barcelona & Danmark, hvor jeg har siddet med mange pragtfulde kunder, kollegaer og projekter.

Jeg skiftede fra Reklamebranchen til Bilbranchen som Marketingchef hos Merecedes-Benz CPH. 

Jeg har været så priviligeret også at kunne tage tiden til gå hjemme sammen med min familie, arbejde med små interessante projekter. Det har været spændende, lærerigt og inspirerende.  Jeg er så priviligeret at have et fantastisk kontaktnet.

Nu skal jeg igen prøve noget nyt – tak til Benedicte for at invitere mig ombord og være med til at realisere drømmen om Female Drivers Club.

Jeg elsker hver minut af det.

Skal vi samarbejde?

Vi arbejder med Brand Activation, Empowerment, Oplevelser, Viden, Grøn Omstilling og Diversitet.

Vil du også være Samarbejdspartner i Female Drivers Club – så skriv til os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Copyright © Female Drivers Club Alle rettigheder forbeholdes