Autobranchen Danmark

Autobranchen x Female Drivers Club

Mere fokus på kvinderne

Det er en kæmpe ære, at Autobranchen Danmark,  Gitte Seeberg og Charlotte Brix Andersen har takket ja tak til at være en del af Female Drivers Club.

Vi har nemlig en fantastisk agenda sammen… 


Flere kvinder til Bilbranchen

 Inden Benedicte startede Kvindernes Bilmagasin i 2016, oplevede hun selv, hvor få kvinder der arbejder i bilbranchen. Det har helt fra opstarten af Magasinet ligget hende meget på sinde, at gøre bilbranchen mere attraktiv overfor kvinderne.

“Med dette samarbejde med Autobranchen Danmark er vi kommet et stykke nærmere dette mål.” 

Autobranchen Danmark

They walk the talk…

Vi har desværre mødt for mange virksomheder og aktører på vores rejse, som har givet udtryk for vigtigheden af mere diversitet i forhold til antallet af mænd og kvinder. Men for mange bliver det desværre ved snakken, det viser at de rigtige intentioner er dér, men det kan være svært at følge det op i praksis.

Autobranchen Danmark, med Gitte Seeberg i spidsen, gør rent faktisk noget ved det. Her tager man denne agenda utrolig seriøs –  det ikke kun snak, men masser af fokus og reelle handlinger.

Vi er sikre på, at vi i fællesskab kan skabe endnu mere fokus på kvinderne i bilbranchen og hjælpe med, at gøre kvinder udenfor branchen nysgerrige på en utrolig spændende branche i en rivende udvikling.

Og hvem ved, måske lykkedes det også at få andre brancher med, hvor der primært arbejder mænd?

Sammen er vi stærkere!

Bilbranchens største organisation

Autobranchen Danmark er bilbranchen største organisation og deres fornemmeste opgave er at varetage nyvognsforhandlere, brugtvognsforhandlere og autolakerer.

De arbejder dagligt for at skabe bedre vilkår for en bedre bilbranche og er jævnlig i dialog med Politikkerne på Christiansborg og i EU.

Medlemmerne i Autobranchen Danmark får dels juridisk rådgivning dels tilbud om kurser og medlemsmøder, spændende debatter og arrangementer.

5 Hurtige til Charlotte Brix Andersen, Chef for medlemsservice, forretningsudvikling og kommunikation

 • Hvad er en af de mest fantastiske oplevelser, du har haft med dine veninder?
  • Der er mange! Men et af årets helt store højdepunkter er den årlige tur til Montana, hvor jeg besøger mine amerikanske venner på deres ranch. Det er magisk at ride ud tidligt om morgenen sammen med ranchens cowboys, hvor opgaven enten kan være at flytte kvæg til nye græsmarker, give de små kalve deres vaccinestik, tjekke hegn eller bare tjekke op på, at flokken har det godt. Det er også altid festligt at være med til brandings på ranchen, når de foregår i juli og august. Det er den helt store begivenhed, hvor familie og venner kommer og hjælper til.

 • Hvad skal Female Drivers Club og Autobranchen Danmark udrette sammen?
  • Jeg er meget glad for vores samarbejde. Vi skal styrke samarbejdet på tværs af branchen om den udvikling, der foregår med lynets hast i disse år. Vi skal i høj grad også gøre noget for at få endnu flere kvinder interesseret i branchen. Det er særlig vigtigt med så stor mangel på arbejdskraft, som vi oplever i øjeblikket.

 • Sæt 3 ord på dig selv
  • Ambitiøs, glad og fuld af energi.

 • Hvad er glæde for dig?
  • At vågne hver morgen og være glad for det man laver og være sammen med gode mennesker, som giver en energi.

 • Hvilken velkomst vil du give vores medlemmer?
  • En varm velkomst som forhåbentligt kan udvikle sig til længerevarende relationer.

Indflydelse i Politik

Når vi taler om autobranchen falder talen helt naturligt på Autobranchen Danmark. De ved alt om, hvad der sker i bilbranchen – men måske endnu vigtigere, så har de fingeren på pulsen og fuldstændig styr på, hvad der kommer til at ske. De er nemlig i jævnlig i dialog med Christiansborg og EU. Så vi tør godt sige, at de er med, lige dér hvor beslutningerne bliver truffet.

Autobranchen Danmark sætter en ære i at skabe værdi for sine medlemmer og dermed skabe en bedre bilbranche.

Når nu ordet er faldet på Politik skal vi da også lige nævne, at det er tidligere politiker Gitte Seeberg, som har sat sig i direktørstolen. Et positivt pust i en ellers meget mandsdomineret autobranche. 

Benedicte Har du spørgsmål om biler?

Har du spørgsmål om Autobranchen Danmark?

Hvis du er medlem af Female Drivers Club, kan du altid spørge os om vores samarbejdspartnere. Vi vil altid gerne hjælpe vores medlemmer. 

Copyright © Female Drivers Club Alle rettigheder forbeholdes