Continental

Continental x Female Drivers Club

Continental får vores hjerter til at slå hurtigere…

Hvis du nævner Continental på høloftet – slår vores hjerter bare hurtigere. Der er altid højt humør og begejstring, når der har været møde med “Casper fra Conti”.

Det er virkelig den bedste samarbejdspartner, man kan ønske sig, konstruktive, ordentlige og visionære, tre ord vi rigtig godt kan lide i Female Drivers Club.


♥DET ER EN SAND FORNØJELSE AF ARBEJDE SAMMEN MED CONTINENTAL. JEG VIL GERNE SIGE TUSINDE TAK TIL CASPER, GEORG OG CLAUS, FORDI DE TROEDE PÅ MIG DENGANG OG GØR DET IGEN MED STIFTELSEN AF FEMALE DRIVERS CLUB♥

Din og min sikkerhed – Altid

Continental-dæk går altid først, når det gælder om sikkerhed. Hele deres DNA er bygget op omkring statementet “Sikkerheden starter med dækket”. Men vidste du, at Continental laver meget andet end bare dæk? Deres holdning til sikkerhed gælder i flere af deres produkter – både bildæk, cykeldæk, sålerne på Adidas sko, eller nogle af de specifikke komponenter, som Continental-dæk også producerer til vores hverdags-produkter. 

Uanset hvordan du vender og drejer det – så er sikkerhed grundelementet. 

Støt op om #ShareTheRoad

Kvinde klistermærke med Continental dæk på turkisk køler

Den første samarbejdspartner

Continental var den første kunde, Benedicte fik, da hun startede Kvindernes Bilmagasin tilbage i 2016.

“Mit samarbejde med Continental har lige fra dag 1 stået mig meget nært. For mig er Continental ikke bare en helt almindelig kunde… Nej, jeg ser dem faktisk som en del af min familie. Jeg følte det lige med det samme, faktisk i det sekund jeg var trådt ind ad døren hos Continental ude på Banemarksvej i Brøndby og blev omfavnet af Casper, Claus og Georg.
De giver mig en følelse af, at der er plads til alle, og det har de altid gjort. Selvom de er kunde hos mig, så må jeg indrømme, at jeg faktisk nogle gange har følt, at jeg var kunde hos dem.  Fordi de udviser en kæmpe gensidig respekt, for det vi laver, og fordi de sætter en ære i, at vores projekt kommer i mål. Med deres navn, gode råd og støtte vel og mærke”.

Female Drivers Club

Vi glæder os til at møde dig i klubben.

Vi skal også tale om sko…

Hvad har dæk på din bil og cykel tilfælles med såler på dine sko? Det er ret simpelt! De sikrer den bedst mulige kontakt til underlaget.

Adidas og Continental har arbejdet sammen i de seneste 10 år omkring sålerne til Adidas Sneakers og Løbesko.

Teknisk set giver Adidas med Continenta-såler et  outstanding godt greb til de forskellige underlag – altså både grus, græs og asfalt.

Men lad os nu være helt ærlige – “It’s all about the looks” – med alderen tilføjer vi selvfølgelig også Funktion. Det bør i det mindste være en kombi af “Looks & Funktion”.

Det ved Adidas og Continental heldigvis godt – så et af de par, der står på vores ønskeseddel, er uden tvivl et par Ultra Boost – designet af STELLA MCCARTNEY. Hun er en fantastisk designer, og vi ved, at hun ikke gør noget halvt – så selvfølgelig er skoene lavet af genanvendte plastikmaterialer. Stella er så fænomenal til at kombinere Looks og Funktion. Vi ved allerede, at de vil klæde os utroligt godt.

Men lad os nu være helt ærlige – “It’s all about the looks” – med alderen tilføjer vi selvfølgelig også Funktion. Det bør i det mindste være en kombi af “Looks & Funktion”.

Det ved Adidas og Continental heldigvis godt – så et af de par, der står på vores ønskeseddel, er uden tvivl et par Ultra Boost – designet af STELLA MCCARTNEY. Hun er en fantastisk designer, og vi ved, at hun ikke gør noget halvt – så selvfølgelig er skoene lavet af genanvendte plastikmaterialer. Stella er så fænomenal til at kombinere Looks og Funktion. Vi ved allerede, at de vil klæde os utroligt godt.

#ShareTheRoad med os og Continental 

#ShareTheRoad har fokus på det betændte forhold mellem cyklister og bilister. Og dét emne kan virkelig bringe sindende i kog.

Vi ved jo alle, at INGEN cyklister har kørekort, derfor opfører de sig så hovedløst dårligt i trafikken. Vi ved jo også allesammen, at ALLE der kører i bil har egoer så store som luftballoner, og de tager ikke hensyn til andre end dem selv!

Det lader vi lige stå et øjeblik…

Så skriger vi det ud over alle i trafikken samtidig med, at vi lige giver en fuckfinger eller slutter af med et par flotte bandeord! Sådan, så er det fikset!

Forleden dag pipper min søn fra bagsædet, om alle de idioter, der er er i trafikken… Piiiiinligt – ungen aner jo ikke en pind om det, men lad os bare fastslå, at den første lille terror-trafikant er ved at blive “oplært”…

Helt ærligt det går bare ikke!!! Vi kan jo ikke lade det ske, at vi allesammen accepterer og bliver enige om, at det er OK at hade hinanden i trafikken, vel?

#ShareTheRoad Budskabet

Nu vender vi lige blikket imod #ShareTheRoad og dét budskab, de deler med os. Budskabet har skabt heftige debatter på Facebook, også uden politisk korrekthed, desværre. Det har også rykket, så der er opstået nye forståelser og enighed.

Female Drivers Club tror på, at viden og indsigt er med til at skabe en gensidig forståelse, og det har også vist sig at være vejen frem i #ShareTheRoad. Oplevelsen har nemlig været, at de fleste cyklister og bilister rent faktisk godt kan forstå hinandens frustrationer. Det er ret spændende, fordi de bunder i det samme, nemlig stress, jag og forskrækkelse i trafikken. 

Det er jo ret foruroligende, men selvfølgelig et meget stort skridt i den rigtige retning, fordi når vi kender problemet, kan vi løse det. 

Ja, det har så også vist, at vi skal starte med os selv… Det smitter nemlig af, giv et smil, vis hensyn, hold tilbage og vær lidt forudseende. Hvis du koncentrerer dig, kan du nemlig ofte læse dine medtrafikanter. Man kan godt se, om personen har set dig køre over for orange, skærer banen, rækker hånden ud… Og dermed kan du prøve at undgå de konflikter, der kan opstå i sådanne situationer. Måske er personen på vej hjem til sit syge barn, måske er personen lige blevet fyret, eller skal skynde sig hjem og fri… Vi er allesammen mennesker, som har gode og dårlige dage, det kan ikke undgås. Men det kan den destruktive vejvrede og hidsige adfærd i trafikken.

Støt op om #ShareTheRoad

Continental og Brand Activation

Kommunikationen omkring dæk godt være lidt kedelig, lidt lig’som toiletpapir eller opvaskemiddel. Det er noget vi allesammen bruger, men det er ret usexet og kedeligt at tænke på eller tale om.

Men Casper og hans team går altid forrest, når det gælder Brand Activation. Continentals måde at tænke ud af boksen på og tør tage nogle chancer, er meget fascinerende og beundringsværdigt. Jeg elsker at være en del af deres marketingsstrategi.

#ShareTheRoad er et rigtigt godt eksempel på, at Continental også har musklerne til at ændre ved de ting, som de beslutter sig for. 

Har du spørgsmål om Continental til os?

Benedicte Har du spørgsmål om biler?

Hvis du er medlem af Female Drivers Club, kan du altid spørge os om vores samarbejdspartnere. Vi vil altid gerne hjælpe vores medlemmer. 

Copyright © Female Drivers Club Alle rettigheder forbeholdes