ISS

Female Drivers Club x ISS Danmark

ISS en servicevirksomhed i topklassen

Vi er så glade og stolte over, at ISS støtter op om Female Drivers Club. ISS er en spændende virksomhed, med stor og specialiseret viden om diversitet, den digitale transformation, medarbejdertrivsel og andre spændende emner og det allerbedste er, at de gerne deler ud af deres viden.

Velkommen og tak for samarbejdet.

Service i flere brancher

Vi hylder ISS ånd

ISS siger selv:

“Hver medarbejder spiller en vigtig rolle i at forbinde mennesker og steder for at få verden til at fungere bedre. Derfor tror vi på – og efterlever – vores værdier: samhørighed, ærlighed, ansvarlighed, iværksætterånd og kvalitet. Vores værdier definerer, hvem vi er, og hvad vi står for. De fremmer et arbejdsmiljø, hvor alle kan udvikle sig, trives og gøre en forskel.”

Bedre kan det vist ikke formuleres!

Vi blev overraskede over ISS forretningsområder

ISS er eksperter på flere forskellige brancher, herunder:

  • Catering
  • Finanssektoren
  • IT
  • Luftfart
  • Pharma
  • Produktion
  • Rengøringssektoren
  • Sundhedssektoren

Vi blev imponerede og overraskede over, at ISS servicerer så mange brancher på så et højt niveau.

ISS og Karriere

Som medlem af Female Drivers Club, får du adgang til Karriere hos ISS. Vi samarbejder med HR afdelingen og går langt for at hjælpe vores medlemmer.

“Vi er dybt engageret i at passe på mennesker, steder og miljø. For os handler det om at gøre det muligt for dig at leve efter vores værdier – samhørighed, ærlighed, ansvarlighed, kvalitet og iværksætterånd – og samtidig tilbyde dig et miljø, hvor samarbejde er i højsædet, og hvor du kan udvikle dig, trives og gøre en reel forskel.”

ISS Danmark kan noget med mennesker

Benedicte arbejdede i en kort periode på ISS’ globale hovedkontor i Søborg, sideløbende med at hun  startede sin egen virksomhed op. Selvom det primært handlede om, at finde et godt sted at være, og at tjene lidt ekstra penge i de spæde iværksætter år, så blev hun virkelig imponeret over ISS som arbejdsplads og den måde, de behandler deres medarbejdere på.

Medarbejder trivsel er i top

Jo, det er en af verdens største virksomheder – så selvfølgelig forventer vi, at der er styr på tingene. Men som vi alle sikkert på et tidspunkt i vores erhvervskarriere har erfaret, er det jo desværre ikke ensbetydende med, at der er fokus på eller bliver investeret i medarbejdernes trivsel.

Men dét er der virkelig hos ISS! Hun husker meget tydeligt den første. Her blev hun mødt af den mest imødekommende, smilende og hjertevarme receptionist. Hun blev modtaget med blomster, for det er helt normal kutyme, og så blev hun ellers trukket med rundt for at hilse og møde hele organisationen. Turen sluttede hos den administrerende direktør, som også lige tog sig tiden til at give et varmt og hjerteligt håndtryk og et ”velkommen til”.

Man føler sig som ny medarbejder utrolig velkommen Og set Og hørt. Alle kan være med til at gøre en forskel for ISS og deres kunder. Det gennemsyrer hele organisationen, at de i dén grad går meget op i medarbejdertrivsel, diversitet og inklusion.

Det var imponerende og lige præcis dén dag, besluttede Benedicte sig for, at i hendes virksomhed skulle medarbejdere hilses velkomne på den måde.

Benedicte

“JEG LÆRTE UTROLIG MEGET AF MINE 2 ÅR HOS ISS, SOM JEG HAR TAGET MED MIG OG BRUGER DEN DAG I DAG. JEG LÆRTE, AT MAN IKKE BARE SKAL TAGE DET FOR GIVET, AT MAN BLIVER BEHANDLET ORDENTLIGT SOM MENNESKE. DET KRÆVER MÅLRETTETHED, VILJE OG INDSIGT I MENNESKER. DET ER IKKE BARE EN KULTUR, DER OPSTÅR, FORDI MENNEKSER ER SAMLET, DET ER ET MÅL, VIRKSOMHEDEN SKAL SÆTTE SIG OG ARBEJDE HÅRDT FOR. JEG ER OVERBEVIST OM, AT EN DEL AF DÉT AT VÆRE ”ET ORDENLIGT MENNESKE” ER NOGET JEG HAR TAGET MED MIG FRA ISS. SELVOM MIT JOB ”BARE” VAR EN RECEPTIONISTSTILLING, SÅ BLEV JEG RESPEKTERET PÅ LIGE FOD MED ALLE ANDRE I ORGANISATIONEN. DET VAR EN SAND FORNØJELSE – JEG GLEMMER DET ALDRIG.”
Benedicte Har du spørgsmål om biler?

Har du spørgsmål om ISS til os?

Hvis du er medlem af Female Drivers Club, kan du altid spørge os om vores samarbejdspartnere. Vi vil altid gerne hjælpe vores medlemmer. 

Copyright © Female Drivers Club Alle rettigheder forbeholdes