Jyske Bank

Jyske Bank x Female Drivers Club

Kakao og Jyske Bank

Mit første møde med Jyske Bank, blev jeg mødt med en tur down-memory-lane – fortæller Benedicte.

Der er selvfølgelig mange møder og snakke, når et samarbejde skal etableres. Benedicte var inviteret til møde med Lene fra Jyske bank, som er deres Netværksdronning i Private Banking afdelingen i København ved Hovedbanegården.

Vi mødtes i foyeen og jeg blev inviteret med oven på i de ”hellige haller”.

Lene inviterede mig på en kop kaffe og dér – lige dér, da jeg stod foran kaffemaskinen, lyste knappen op med ”cacao”. Der slog det mig. Der er noget med kakao og Jyske Bank. Mine tanker vendte pludselig tilbage til min ungdom, hvor eftermiddagene efter skoletid blev tilbragt på Hørsholm Midtpunkts gågade, og i silende regn eller hård kulde, faldt ideen altid på ”skal vi ikke gå op i Jyske Bank og få en kop gratis kakao?”  Jeg er ikke helt sikker på, at Jyske Banks personale syntes, at det var en ligeså god idé som vi syntes, når vi dukkede op. Men de var søde og gæstfrie – hver gang.

Så lige dér i køkkenet sammen med Lene dukkede dér duften af Kakao og hygge med skolekammeraterne op.

Som I kan se, blev det heldigvis også starten på et spændende samarbejde for Female Drivers Club og Jyske Bank. 

Vi glæder os og siger velkommen til Lene og Jyske Bank.

Jyske Bank vil skabe værdi

Jyske Bank er det næststørste danskejede pengeinstitut. og det Tredjestørste pengeinstitut på det danske marked.

De driver en bæredygtig og ansvarlig forretning, som i positiv retning udfordrer og udvikler det danske bankmarked og det omkringliggende samfund. Bankens tilgang til bæredygtighed er ’Alle fremskridt tæller’, og ambitionen er at gøre en forskel.

En ambition som Female Drivers Club er vilde med, for dét at gøre en forskel er for klubben en af de væsentligste parametre.

Bæredygtige Investeringer

Jyske Bank tilbyder et stort og voksende udbud af bæredygtige investeringsmuligheder, og dén viden deler banken gerne med Female Drivers Club.

For der er ingen tvivl om,  at den bæredygtige udvikling er i fremgang, også når det gælder attraktive investeringer. Uanset hvilke holdninger du iøvrigt har til bæredygtighed, så gør du din portefølje mere robust ved at minimere dine bæredygtighedsrisici. 

Vi glæder os til at høre meget mere om, hvordan vi med investeringer kan være med til at støtte den bæredygtige udvikling.

Jyske Bank & Socialt engagement

Der er flere gode historier at fortælle om Jyske Bank, de har nemlig valgt at engagere sig i en række forskellig sociale projekter og indsatser, hvor de ser muligheden for at gøre en forskel for nogle udsatte grupper med deres ressourcer og kompetencer.

Det gør de, fordi de har et ønske om at drive en virksomhed, som optræder ansvarligt  også på det sociale område.

 Der er flere fantastiske projekter – men vores hjerter banker specielt for to… 

Reducering af madspild

Jyske Bank har i snart 10 år haft et partnerskab med FødevareBanken. Det er en non-profit forening, som arbejder for at bekæmpe madspild og mindske madfattigdom. 

Jeanette Duus som er leder hos JunkFood CPH fortæller “Vi forvandler overskudsmad til dejlige gratis måltider til 300 af gadens folk hver eneste dag.”

FødevareBanken henter overskudsmad fra fødevareproducenter, landbrug og grossister og fordeler den blandt organisationer, der arbejder for og med samfundets socialt udsatte i fx varmestuer, krisecentre, væresteder og i morgenmadsklubber på folkeskoler.

Det er så beundringsværdigt, at folk hver dag vælger at gå foran, vise vejen til en bedre verden og hjælpe andre.

Bekæmpelse af Ensomhed

Som bank bidrager vi allerede til finansiel tryghed og et godt liv for mange mennesker. Men det gode liv handler om mere end økonomi. Sociale relationer og generel trivsel er særligt vigtigt, og det er noget, som har stor betydning for os alle – både os medarbejdere, vores kunder og øvrige borgere.

Derfor sætter Jyske Bank fokus på ensomhed, som er et udbredt problem i Danmark.
Røde Kors og Ældre Sagen er de bærende kræfter bag den nationale ensomhedsstrategi, som Jyske Bank er

Jeg er virkelig stolt af at arbejde i en virksomhed, der er med til at sætte fokus på ensomhed. Husker vi alle at smile, hilse og invitere andre ind i et fællesskab, så skaber det ringe i vandet og en følelse af at være en del af noget større – om det så er til badminton eller på jobbet!

Bæredygtige Udlån

Banken har udpeget fem grønne og bæredygtige udlånsområder i Green Finance Framework. Disse områder kan i særlig grad bidrage til at nedbringe CO2-udledning, og banken opstiller løbende mål for disse.

De fem udlånsområder er:

Vedvarende energi – Læs mere

I 2025 vil Banken  finansiere produktion af yderligere 2 TWh vedvarende energi – svarende til 6 % af Danmarks produktion i 2018.

Ren transport – Læs mere

40 % af ny udlån til finansiering af køretøjer i 2025 vil være til lav-emission køretøjer.

Grønne bygninger – Læs mere

Banken vil udvikle produkter, der hjælper og motiverer kunder med at energirenovere deres ejendomme.

5 Hurtige til Lene Løvbjerg Smidstrup, Senior Relationship Manager,

Jyske Bank Private Banking

 • Hvad er en af de mest fantastiske oplevelser, du har haft med dine veninder? 
  • En veninde kom på visit mens jeg boede i Shanghai – vi havde nogle helt uforglemmelige øjeblikke på den tur.

 • Hvad skal Female Drivers Club og Jyske Bank udrette sammen?
  •  I Jyske Bank Private Banking arbejder vi meget med relationer. Derfor vil vi gerne være med til at skabe de bedst mulige rammer for at medlemmerne af FDC kan danne relationer og dele viden med hinanden

 • Sæt 3 ord på dig selv: 
  • Kreativ – opmærksom – ”det-lille-ekstra”

 • Hvad er glæde for dig? 
  • Når noget jeg har gjort giver værdi for en anden/andre og dermed gør den/dem glade.

 • Hvilken velkomst vil du give vores medlemmer?

  • Jeg elsker at bruge mit netværk til at hjælpe andre, så jeg vil glæde mig til at møde medlemmerne og blive klogere på dem samt stå til rådighed, hvis de skulle få brug for mit netværk.

Har du spørgsmål om Jyske Bank til Female Drivers Club

Hvis du er medlem af Female Drivers Club, kan du altid spørge os om vores samarbejdspartnere. Vi vil altid gerne hjælpe vores medlemmer. 

Benedicte Har du spørgsmål om biler?

Links til Jyske Bank om Bæredygtighed

De udsagn omkring Bæredygtighed, Female Drivers Club og Jyske Bank har skrevet om på hjemmesiden, bliver dokumenteret via rapporter på dette link.

Har I spørgsmål til rapporterne, er I meget velkomne til at kontakte Female Drivers Club.

Copyright © Female Drivers Club Alle rettigheder forbeholdes