eVANtyr

Masterclass med Bettina Bøjstrup Jensen

Onsdag den 4. maj kl. 20.00

Går du med en indre drøm om at trække stikket og drage ud på nye eventyr? Så kan du møde Bettina, som rent faktisk udlever den drøm. Hun vil fortælle alt, hvad der er værd at vide om vanlife samt komme med beretninger om hverdagseventyr – og rejser.

I denne MasterClass får vi bla. svar på: 

  • Hvor meget forberedelse ligger der i at skulle på Autocamper ferie? Hvad skal man huske? (Camping pas, regler for at ”slå lejr”)
  • Hvad er de største udfordringer ved at tage på autocamper ferie?
  • Hvad er dit bedste råd du kan give, til folk der skal på ferie med en autocamper for første gang?

Vanlife er en livsstil og livet i en van er fantastisk. Det er en livsstil, der giver en følelse af frihed, da det kun er vejene, der sætter begrænsninger for, hvor turen kan gå hen. Vanlife kategoriserer os mennesker, som bor i vores bil – på deltid eller fuldtid. Vi sover, laver mad, spiser og er værter for diverse hyggestunder i vores biler.

Bettina er også forfatter til bogen: “EVANTYR”, hvor hun giver dig mulighed for at drømme dig væk i spændende eVANtyr – eventyr i vans fortalt af danskere. Danskere, som lever et vanlife på hver deres måde. Bogen tager udgangspunkt i biler fra Volkswagen. Der bliver fortalt historier fra den helt gamle T1’er til den nyeste T6’er og modellerne derimellem. Disse modeller er gennem tiden i folkemunde blevet kald for folkevognsrugbrød.

Bogen beskriver grundigt, hvad vanlife er og samtidig giver den gode råd til, hvordan du kan starte dit eget vanlife.

Bettina Bøjstrup er blogger og influencer på sociale medier. Hun blogger om friluftsliv og vanlife. Hun forsøger at inspirere sine læsere til at bruge naturen så meget som muligt samt at inspirere med et liv på vejene.

Benedicte engel som foredragsholder til et event hos Starmark

Det praktiske:

  • Det sendes LIVE i vores lukkede Facebook Gruppe på tidspunktet – Du kan altid se eller gense videoen i gruppen. 
  • Q&A – du får mulighed for at stille spørgmål til Bettina.

Masterclasses er inkluderet i dit medlemskab. Vi glæder os til at se dig.

Copyright © Female Drivers Club Alle rettigheder forbeholdes