UDSOLGT
Find din indre energi og programmér dig selv til succes

Mød futurist Anne Skare

Den 1. september ♥ kl 17-20 ♥ Volvo, Nellemann København

Velkommen til Female Drivers Club’s store åbningsevent

Du skal ikke være medlem, for at deltage i vores åbningsevent.

Anne Skare

Kom med til en fantastisk og inspirerende aften med Anne Skare og oplev den fine kombination af et fantastisk foredrag og de mange fine samarbejdspartnere, der er med til at gøre din aften helt speciel.

Anne Skare Nielsen er en af verdens førende fremtidsforskere. Hun er det orakel, der kan hjælpe os.

Prøv at forestil dig det skarpeste fra videnskabens verden mikset med intuitive og empatiske superkræfter og et ordentligt vognlæs humor.

Hendes brede viden samt interesse for forandring og hvordan vi transformerer tankemønstre, gør hende til en eftertragtet foredragsholder verden rundt.

Anne har et mål, der indebærer at vinde Nobels Fredpris, ved at lære mennesker at se ud i fremtiden, så de aldrig behøver at frygte den igen.

Vi garanterer en tornado af en foredragsholder, vi får helt konkrete råd til, hvordan vi sammen kan mestre fremtiden… Vi bliver løftet i fællesskab og får udvidet vores horisont og lærer at bruge fremtiden til at træffe bedre beslutninger.

Når du går hjem, er du ikke er i tvivl om, hvilken rolle du spiller i fremtiden.

Et unikt event til en speciel medlemspris.

Åbningsevent: Futuristen Anne Skare


Meld dig ind i Netværket nu.


Læs mere om Eventen

Det sker:

Vi mødes hos Volvo Nellemann i København, hvor en spændende aften venter sammen med Anne Skare, Female Drivers Club og vores samarbejdspartnere venter.

Der vil være udstilling af forskellige lækre varer og produkter, du kan få en snak med nogle af dygtige håndværkere som udstiller og du har selvfølgelig mulighed for at købe eller bestille de udstillede varer.

 • D. 1. September 2022
  • kl. 17.00 – Vi mødes til small-talk og lidt at drikke
  • kl. 17.30 – Velkomst v/Female Drivers Club & Volvo
  • kl. 17.45 – Let Anretning til sind & gane
  • kl. 18.30 – Anne Skare
  • kl. 19.30 – Networking
  • kl. 20.00 – Tak for i dag

Vores eksklusive event giver dig en mulighed for at få en unik oplevelse sammen med andre kvinder. Vi networkder, snakker og hygger os sammen. 

Der vil være et specielt udvalg af udstillere håndplukket til dette event. 

Female Drivers Club glæder sig til at byde vores medlemmer velkomne til dette unikke og inspirerende event.

    Læs mere om Anne

    Anne er med til at til forudsige de Globale Megatrends og gøre dem så forståelige og nærværende, at vi kan bruge dem i vores egen hverdag.

    Verden bevæger sig så hurtigt, at det er en absolut nødvendighed at kunne mestre fremtiden. Dem der ignorerer fremtiden risikerer at blive blæst omkuld og stå tilbage og sig som et offfer… 

    Anne Skare Nielsen er en af verdens førende fremtidsforskere. Hun har et mål der indebærer at vinde Nobels Fredpris, ved at lære mennesker at se ud i fremtiden, så de aldrig behøver at frygte den igen.

    Hun er hyppigt anvendt i medierne, og har herunder medvirket i DRs radioprogram “Filosoffen, forfatteren og fremtidskvinden” samt været vært på “NewScience” på TV2 News.

    Udover sit virke som foredragsholder driver hun sammen med Henrik Good Hovgaard Universal Futurist, som har til formål at gøre en forskel inden for fremtidsudvikling med mottoet “Smart has plans, stupid has stories”.

    Hun er co-founder og tidligere partner i Future Navigator og startede sin karriere ved Instituttet for fremtidsforskning. Anne er uddannet biolog og kandidat i statskundskab, medforfatter på flere bøger og har været medlem af Etisk Råd.

    Det er afgørende for Anne, at hendes organisation er menneskevenlig, og hun går ind for, at individuel originalitet og skaberkraft bliver prioriteret på niveau med det forpligtende fællesskab.

    Det Praktiske

    Det praktiske:

     • D. 1. September 2022
      • kl. 17.00 – Ankomst og tjek ind
      • kl. 17.15 – Velkomst v Rikke, Volvo Danmark samt Benedicte & Fleur, Female Drivers Club
      • kl. 17.20– Food Truck til sind & gane
      • kl. 18.00 – Anne Skare
      • kl. 19.00 – Networking & Food Truck til sind & gane
      • kl. 20.00 – Tak for i dag
    •  
     • Adresse: Volvo Nellemann, Bryggervangen 39, 2100 København


     Samarbejdspartnere

     Roccamore

     Frederikke Antonie Schmidt

     Åhhh Roccamore vi advarer dig lige, du kommer aldrig til at gå i andet. Det er nemlig den fuldendte kombination af Dansk design & Italiensk håndværk. 
     Roccamore sko er designet af den danske designer Frederikke Antonie Schmidt – hun arbejdede for flere luksusbrands, før hun udviklede sin unikke indlægssål og startede sit eget label i Danmark og tak for det Frederikke.

     Roccamores hæle er blevet valideret af videnskabelig forskning til at lindre 26% af trykket fra din forfod, samt 44% fra din fods svang, mens du går.

     Mød Signe fra Roccamore og hør historien bag og prøv et par sko, du ikke vil tage af igen. 

     Petlux

     vi elsker hunde og luksus

     Hos Petlux elsker vi hunde og vi vil gøre alt for at give dem de bedste levevilkår. Luksus er en høj prioritet for os. Vi mener, at dine dyr fortjener det bedste, uanset om du skal have plejeprodukter, udstyr, foder eller noget helt andet.

     Vi har derfor samlet brands fra hele verden, der alle lever op til vores høje kvalitetskrav. Vi er ikke bange for at gå den ekstra mil for at sikre det bedste til din hund.

     Glæd jer til at møde Vibeke, som er stifteren af Petlux og se deres flotte udvalg til hunde. 

     Strikkefabrikken

     Hjemmesyet Liberty

     Sanne er ejer af Strikkefabrikken og er en fin historie om det skønneste håndværk og smukke stoffer.

     Det hele startede i efteråret 2020, da Sanne begyndte at sy mundbind i Liberty print og andre fine stoffer. Hun lagde billederne af mundbindene ud på hendes instagram, så gik det pludselig stærkt. Hendes lille mundbind univers udviklede sig til strikketasker, totebags, makeup tasker, bøllehatte, stoffer og mange andre fine hjemmesyde ting.

     I kan opleve Sannes mange fine, fine ting.

     Roccamore

     Frederikke Antonie Schmidt

     Åhhh Roccamore vi advarer dig lige, du kommer aldrig til at gå i andet. Det er nemlig den fuldendte kombination af Dansk design & Italiensk håndværk. 
     Roccamore sko er designet af den danske designer Frederikke Antonie Schmidt – hun arbejdede for flere luksusbrands, før hun udviklede sin unikke indlægssål og startede sit eget label i Danmark og tak for det Frederikke.

     Roccamores hæle er blevet valideret af videnskabelig forskning til at lindre 26% af trykket fra din forfod, samt 44% fra din fods svang, mens du går.

     Mød Signe fra Roccamore og hør historien bag og prøv et par sko, du ikke vil tage af igen. 

     Tangentgc

     Økologisk velvære

     TangentTGC er indbegrebet af økologi og bæredygtighed og sådan har det været siden de startede op i 2012.

     De anvender alt det bedste fra naturen med organiske sæber og rene vegetabilske olier. Planterne er dyrket økologisk og uden anvendelse af pesticider eller kunstgødning. 

      Tangent har mange fantastiske produkter som Håndcreme, Håndsæber, Bodylotion og Ansigtsbørster.

     De præsenterer os for et udvalg af deres fantastiske produkter, så vi kan nyde duften af friske, økologiske produkter.

     Kassandra Vintage

     Mærkevarer af god kvalitet

     Kassandra Vintage sælger luksus mærkevare accessories – og Mette ved nøjagtig,  fra sin mangeårige erfaring  i modebranchen, at mærkevarer kun bliver lækrere og lækrere med tiden.

     I vil kunne finde et skønt udvalg af alt fra sko og tasker til smykker og tørklæder – med andre ord alt hvad et kvinde hjerte må begære.

     Du kan godt glæde dig til mange smukke ting.

     Rikke Molge

     Håndlavede Smykker

     Alle Rikkes smykker er lavet i hånden og hun designer flere forskellige smukke kollektioner. 

     En af kollektionerne er hendes unika smykker. Rikke har nemlig flere inspirationskilder og når hun engang imellem lader tilfældighederne spille ind, opstår de smukke og organiske smykker. Det resulterer i et unika smykke, som hun aldrig helt ved hvordan former sig og resultatet får et smukt, personligt og eventyrligt udtryk. 

     De fleste af os har et smykke hjemme i gemmerne, vi aldrig går med – tal med Rikke og lad hende give dit smykke et helt nyt liv.

     Vi glæder os til at se Rikkes fine, fine håndlavede smykker 

     Strikkefabrikkenlogo
     Strikkefabrikkenlogo
     Strikkefabrikkenlogo

     Copyright © Female Drivers Club Alle rettigheder forbeholdes