Vinsmagning Female Winemakers

Med sommerlier Natalie Nord

Den 7. April ♥ Kl 17-20 ♥ Nordhavn

Benedicte engel som foredragsholder til et event hos Starmark

Vi holder vinsmagning med Sommelier og vinelsker Natalie Noryd fra The Great Wine Experience. Hun tager os verden rundt, med hendes fængslende beretninger om de forskellige vine. Fælles for dem alle er, at de udviklet og produceret af kvindelige vinmagere og vingårdsejere og har en økologisk og/eller bæredygtig profil.

Det bliver så spændende at høre, dufte og smage, når Natalie deler sin passion for vin og vi prøver hele spektret af hvid, rød og bobler. 

Til vinen bliver der også serveret lidt lækre snacks i form af ost, charcuteri, oliven og friskbagt brød.

Dette event afholdes af Female Drivers Club for medlemmer.

Vinsmagning Female Winemakers

400,00 kr.800,00 kr.

Priserne er incl. moms

Læs mere om Eventen

Vinsommerlier Natalie giver os lov til at smage på skønne vine og hun serverer lidt ost ogcharcuterie. Oplevelsen er skræddersyet til Female Drivers Club.

 • Den 7. April
  • Fra kl. 17.00 – Vi mødes hos Edda Studio 
  •  kl. 18 – Velkomst v/Female Drivers Club & Natalie Noryd
  • Vinsmagning 7 forskellige vine fra kvindelige vinproducenter – dette nydes sammen med lækre snacks i form af ost, charcuterie, oliven og friskbagt brød
  • kl. 20 – Tak for i dag

Natalie sammensætter en speciel Vinkasse til Female Driver Clubs medlemmer, vi kan købe til en speciel pris.

Eventen afholdes i de udsøgte omgivelser hos Edda Studio som samler tidens mest interessante designere, Fælles for alle designere, som udstiller hos Edda Studio er, at designerens arbejde tager udgangspunkt i Nordisk Design. 

♥ Female Drivers Club glæder sig til at byde vores medlemmer velkomne til dette smagfulde event ♥

Læs mere om Natalie Noryd

Natalie Noryd er uddannet Vinsommerlier og ejer af vinfirmaet The Great Wine Experience. Med sin baggrund i kunsten, både som professionel moderne danser og som maler, er Natalies tilgang til vinsmagning altid fra et sanseperspektiv. Natalie mener at hjertet i vinsmagningen altid er den personlige oplevelse – at kunne beskrive og udtrykke vores oplevelse er essentielt for at få det fulde udbytte af det, der skænkes i dit glas. 

Vin er så meget mere end en drik lavet af gæret druesaft. Vin trækker på kultur, historie, geografi, geologi og filosofi. Den ultimative vinoplevelse er en kunstnerisk oplevelse.

Alle Natalies vine er enten økologiske, biodynamiske eller har en anden form for bæredygtig profil, og stammer fra små til mellemstore familieejede vingårde hvor håndværket, den høje kvalitet og ikke mindst den fantastiske smag er i højsædet.

Natalie holder til hos design showroom Edda Studio i det nye Århusgadekvarteret i Nordhavn, som samler tidens mest interessante designere. Det er også hér, The Great Wine Experience har en vinbutik og vinbar til dagligt.

Fælles for alle designere, som udstiller hos Edda Studio er, at designerens arbejde tager udgangspunkt i Nordisk Design. Her sidder vi i lækre designermøbler i et smukt lokale med rå betonvægge og med hele 5 meter til loftet.

Det Praktiske
 • D. 7. April 2022
  • Kl 17-20
  • Antal 4o kvinder
  • + 1 Veninde (Ikke Medlem): Du kan købe 1 ekstra billet til 1 veninde
  • Nathalie sammensætter en speciel Rosévin kasse til medlemmer
  • Female Drivers Club afholder dette event for medlemmer
  • Adresse: Århusgade 131, 2150 Nordhavn
  • Metro station Nordhavn lige rundt om hjørnet
  • BEMÆRK: Der er ingen fortrydelsesret på denne vare 

Copyright © Female Drivers Club Alle rettigheder forbeholdes