Volvo designer ny taske med 3.1 Phillip Lim

Sammen med 3.1 Phillip Lim har Volvo lavet en weekendtaske ud af materialet fra deres nye læder-frie interiør – og den er MEGA flot!

I anledning af elektrificering og læderfrit interiør har Volvo, sammen med modedesigner 3.1 Phillip Lim designet en taske af Volvos nye stof.
Volvo Cars teams up with 3.1 Phillip Lim and launches sustainable weekend bag

Det verdensberømte luksus modemærke, 3.1 Phillip Lim, har denne gang teamet op med Volvo. Begge mærker har visioner og ambitioner om at benytte sig af bæredygtige materialer i deres produkter. Derfor er de nu teamet op i et samarbejde, hvor 3.1 Phillip lim har designet et begrænset antal weekendtasker, med tekstiler fra Volvo Cars‘ interiør.

Materialet kaldes Nordico, og er specielt udviklet til at skulle være i nye elektriske modeller. Det betyder også, at nye eldrevne modeller fra Volvo, vil komme med et nyt læder frit-interiør. Det skal dog ikke ødelægge noget, at interiøret bliver læderfrit.

Læs også: Benedicte Engel har vundet KV’s Inspirationspris 2021

Nordico er tekstil fremstillet af genbrugsmaterialer såsom PET-flasker, biomateriale fra bæredygtige skove i Sverige og Finland, samt genanvendte korkpropper fra vinindustrien. Det er et yderst innovativt materiale af høj kvalitet, og det bliver bestemt en spændende erstatning til læder. Se bare billedet af tasken herunder – den er utroligt flot!

Nordico får sin debut i næste generation af fuldelektriske bilmodeller, som f.eks. den nye C40 og sætter dermed en ny standard inden for fremtidens førsteklasses bil interiør.

Kilde: Volvo Danmark

Copyright © Female Drivers Club Alle rettigheder forbeholdes